Vegetarische Kookacademie


Contact person: Ms. Sigrid Dewaele
Correspondence: English
Operation Level: National

Address: Omer Wattezstraat 11
9688 Schorisse Belgium
Phone: +3247874 03 23
Web: http://www.vegetarischekookacademie.be


Een eeuw geleden hadden de meeste mensen net genoeg voedsel om te kunnen leven. In een tijdspanne van 100 jaar is het aanzicht van de wereld sterk veranderd en is er voor velen overvloed maar ook voor velen hongersnood gekomen. Te veel eten is niet gezond, te weinig ook niet.

Wij behoren tot de groep die welvaart kennen. Voedingswinkels puilen uit en het wordt steeds moeilijker om te kiezen uit dat overvloedige aanbod. Maar ondanks het grote aanbod is de mens minder ‘gevoed’,

wel ‘gevuld’. We kijken meer en meer aan tegen tekorten aan voedingsstoffen die belangrijke biochemische functies in ons lichaam vervullen. Daarnaast groeien de intoleranties gestaag ondermeer als gevolg van gedenatureerde voeding afkomstig van zowel landbouw als industrie. Steeds meer mensen onder ons zijn op zoek naar een andere soort voeding, weg van de industriële producten met haar ziekmakende stoffen waaronder de kankerverwekkende en verslavende E-nummers.

We realiseren ons dat raffinage en voeding afkomstig uit gangbare landbouw onze gezondheid niet ten goede komt. Helaas zetten media en peperdure marketingcampagnes ons op het verkeerde spoor en we zijn de weg totaal kwijt geraakt.

Vegetarian Cooking Workshops
Workshops Medical Plants
Workshops Bio-Dynamic Bakery

VEGGIEWORLD BRUSSELS
Regional exhibition of vegetarian lifestyle
19/10/2019 - 20/10/2019
Location Tour & Taxis
Bruxelles
Belgium